Duduk Belakang Laa Bukannya Dalam Bonet

Sepanjang menjadi Grab driver ni macam-macam ragam rider PG dah jumpa. Tapi ada satu hari tu  cipta sejarah sebab PG dapat rider yang paling lawak di dunia. Hahaha.

pengalaman grab driver

Macam biasa PG pergi ke lokasi pickup point iaitu di E-Curve North Entrance. Drop-off point di 7-Eleven Empire Damansara. Sesampai di pickup-point kelihatan seorang lelaki Bangladesh dah siap menunggu.

Dia bukak pintu dan nak duduk di depan. Tapi PG mintak dia duduk belakang sebab tak tahan dengan bau badannya. Tanyalah Grab driver yang lain, mesti dah hadam dengan bau mamat Bangla. Bau bawang kuat sangat. Pening dan rasa nak muntah dibuatnya.

pengalaman grab driver

Tapi sedang PG tunggu dia untuk duduk di belakang. Boleh pulak dia bukak bonet belakang. Apa dia ingat PG suruh dia duduk dalam bonet ke apa. PG takdelah kejam sampai macam tu sekali. HAhaha.

Terima kasih baca entri Duduk Belakang Bukannya Dalam Bonet. Jangan lupa juga untuk baca entri:-

1]  Cara Daftar Grabcar Malaysia Percuma, Mudah Dan Cepat

2]  Grab Kiosk Berhampiran Kawasan Anda Yang Perlu Anda Ketahui

3]  Tips Pemandu Grabcar Khususnya Pemandu Baru

4]  Cara Daftar Grabcar Driver Mudah dan Terkini Online di Malaysia 2018